Stuemøder

Vi mødes i PULS én onsdag i måneden og holder stuemøde i Betanias café. Det er møder, som er helt nede på jorden. Der kan ske lidt af hvert – måske er der en, der holder et oplæg, måske er der lovsang og børnesange på programmet, måske inviterer vi en taler til at holde et oplæg. Vi modtager gerne forslag til emner og aktiviteter.

Standardprogram:

kl. 19.00 – 19.30: Drop-in med (mulighed for at putte børn.)

Kl. 19.30 – 20.30: Den seriøse afdeling

Kl. 20.30 – ?: Kaffe og hygge

Se nærmere program under begivenheder.

Tanken bag programmet er at man kan passe sit personlige program ind i aftenen – Så man evt. kan komme tidligt og tage tidligt hjem, så børnene kan komme hjem i seng eller man kan komme sent og tage sent hjem, hvis det passer bedre ind i forhold til arbejde.

Temaet for stuemøderne det næste skoleår i PULS er “bibelglæde”. Vi ønsker, at hver især må finde glæden ved at læse i Guds Ord, Bibelen. Til stuemødernes seriøse afdeling (de fleste af dem) vil vi dykke ned i en enkelt bog fra bibelen, taleren vil sætte fokus på et selvvalgt tekststykke og fortælle overordnet om bogen. Derefter vil vi diskutere, hvad teksten siger til hver os hver især ud fra nogle spørgsmål. Det kan give os lyst til at fordybe os endnu mere i bogen, når vi kommer hjem.