Udlejning og booking

Odense Indre Mission har nogle lækre lokaler på Ryttergade 3, som vi er virkelig glade for. Der sker mange ting i huset og det er vi rigtig glade for, men vi lejer også gerne huset ud til forskellige formål.

Lige nu virker bookingfunktionen ikke på bookingkalenderen. Man kan stadig tilgå siden og læse alt, hvad der var booket indtil 8/11-18. Men der kan være lovet lokaler væk efter denne dato, som ikke fremgår af kalenderen. Bookingfunktionen virker formentlig igen omkring d. 18/11. Ellers kommer der opdatering her på siden.

U D L E J N I N G

INDEN du kontakter udlejer for evt. at leje Betania, skal du gøre tre ting:

  1. Tjekke om huset er frit i bookingkalenderen.
  2. Læse bestyrelsens beslutninger om priser mm.
  3. Læse regler for leje af lokale i Betania Odense incl. husorden.

Ønsker I at bruge Betania til overnatning skal der søges tilladelse til det, læs mere om det her: Vejledning i forbindelse med overnatning i Betania incl. link til ansøgning til Beredskab Fyn. Plantegninger over overnatningssteder i Betania. Beredskab Fyn: Folder om midlertidig overnatning.

I N T E R N   B O O K I N G

Hvis du skal booke et lokale til interne formål i Indre Mission i Odense (teen, IMU, PULS, IM og Basecamp), skal du først tjekke bookingkalenderen for ledige lokaler. Nederst på siden med bookingkalenderen står kontaktpersoner/bookere for alle grupper i huset. Tag kontakt til den relevante booker og få vedkommende til at booke lokale(r). BEMÆRK: Man skal også booke musikudstyr og transportabel projektor, hvis man ønsker at bruge det inden og udenfor Betania. Kontakt Frederik Meyer Olesen, 2262 5420.

Else Høj Stougaard, udlejer
elsestougaard(a)nal-net.dk / mobil 26504876