Udlejning og booking

BEMÆRK – NY UDLEJER PR. 20/1-22 – se nederst.

UDLEJNING

Odense Indre Mission har nogle lækre lokaler på Ryttergade 3, som vi gerne udlejer til forskellige formål.

INDEN du kontakter udlejer for evt. at leje Betania, skal du gøre tre ting (Vær opmærksom på, at adgang til dokumenter nævnt herunder, ikke kan lade sig gøre fra nogle browsere. Prøv med Edge, hvis det driller):

  1. Tjekke om huset er frit i bookingkalenderen. (OBS 1. Kalenderen viser en fejlside, men ved at gå ind på den enkelte dato kan du se, om huset/lokalet pr. 30/12-21 var ledigt. For at komme til forside: Tryk opdater siden. 2. HELLIGDAGE I FORÅRET 2021 står ikke på de korrekte datoer i bookingkalenderens skabelon. Tjek i din egen kalender)
  2. Se priser.
  3. Læs regler for leje af lokale i Betania Odense incl. husorden

Ønsker I at bruge Betania til overnatning skal der søges tilladelse til det.
Læs mere her: Vejledning i forbindelse med overnatning i Betania
Plantegninger over Betania til brug for ansøgning
Beredskab Fyn: Ansøg om midlertidig overnatning.

INTERN  BOOKING

Hvis du skal booke et lokale til interne formål i Indre Mission i Odense (teen, IMU, PULS, IM og Basecamp), skal du først tjekke bookingkalenderen for ledige lokaler (OBS 1. Kalenderen viser en fejlside, men ved at gå ind på den enkelte dato kan du se, om huset/lokalet pr. 30/12-21 var ledigt. For at komme til forside: Tryk opdater siden).
Lige nu: Kontakt Hans Ravn for at booke (se herunder). (Normalt kan du nederst på siden med bookingkalenderen se kontaktpersoner/bookere for alle grupper i huset og skal så tage kontakt til den relevante booker og få vedkommende til at booke lokale(r).)

BEMÆRK: Ønskes brug af musikudstyr og transportabel projektor inden og udenfor Betania, skal dette ligeledes bookes.
Kontakt Frederik Meyer Olesen, 22625420.

Hans Ravn, udlejer
hr@cs2.dk