Booking

Odense Indre Mission har nogle lækre lokaler på Ryttergade 3, som vi er virkelig glade for. Der sker mange ting i huset og det er vi rigtig glade for, men vi lejer også gerne huset ud til forskellige formål.

Ønsker man at leje Betania, vil vi bede om, at man tjekker om huset er frit i bookingkalendereninden man kontakter udlejer.

1. Hvis det er til interne formål (i Odense IM regi) man ønsker at bruge huset, kan man kontakte de pågældende kontaktpersoner (Se i bunden af Bookingkalenderen for nærmere info) og få dem til at booke huset. Der er kontaktpersoner for alle grupper: TEEN, IMU, PULS, IM og BASECAMP.

BEMÆRK: Man skal også huske at booke musikudstyr og transportabel projektor, hvis man ønsker at bruge det inden og udenfor Betania. Kontakt Frederik Meyer Olesen, 2262 5420

2. Ønsker man at bruge Betania til overnatning skal der søges tilladelse til det, læs mere om det her:

3. Ønsker man i stedet at leje Betania til andre formål foregår det via vores booker, som også ligger inde med priser for lejen og regler for leje/husorden. Klik her for at læse: Regler for leje af lokale i Betania Odense med husorden.

Else Høj Stougaard
elsestougaard(a)nal-net.dk
26504876