Udlejning og booking

Odense Indre Mission har nogle lækre lokaler på Ryttergade 3, som vi er virkelig glade for. Der sker mange ting i huset og det er vi rigtig glade for, men vi lejer også gerne huset ud til forskellige formål.

U D L E J N I N G

INDEN du kontakter udlejer for evt. at leje Betania, skal du gøre tre ting:

  1. Tjekke om huset er frit i bookingkalenderen.
  2. Læse bestyrelsens beslutninger om priser mm.
  3. Læse regler for leje af lokale i Betania Odense incl. husorden.

Ønsker I at bruge Betania til overnatning skal der søges tilladelse til det, læs mere om det her: Vejledning i forbindelse med overnatning i Betania incl. link til ansøgning til Beredskab Fyn. Plantegninger over overnatningssteder i Betania. Beredskab Fyn: Folder om midlertidig overnatning.

I N T E R N   B O O K I N G

Hvis du skal booke et lokale til interne formål i Indre Mission i Odense (teen, IMU, PULS, IM og Basecamp), skal du først tjekke bookingkalenderen for ledige lokaler. Nederst på siden med bookingkalenderen står kontaktpersoner/bookere for alle grupper i huset. Tag kontakt til den relevante booker og få vedkommende til at booke lokale(r). BEMÆRK: Man skal også booke musikudstyr og transportabel projektor, hvis man ønsker at bruge det inden og udenfor Betania. Kontakt Frederik Meyer Olesen, 2262 5420.

Else Høj Stougaard, udlejer
elsestougaard(a)nal-net.dk / mobil 26504876