IMU Odense - Hvem er vi

SÆSONPROGRAM
Betania IMU efterår 2023: Klik, læs og print.   Bemærk Betanias julefest er  fredag d. 29/12 kl. 19. Der er fejl i det trykte program, men vedhæftede er rettet til.

Betania IMU forår 2024: Klik, læs og print.

(hvis vi har glemt at skifte sæsonprogram, så find nyeste program her på forsiden af hjemmesiden).

Så tænker du måske: “IMU, hvad er det for en størrelse?”
Jo, nu skal du høre. IMU står for Indre Missions Ungdom. Dette er Indre Missions tilbud til unge, og vi her i Odense er en underafdeling af IMU på landsplan. Og ja, der findes faktisk unge i Indre Mission, det er ikke bare fiskere og gamle mennesker der kommer i IM.

Men hvad laver vi så? Sidder vi bare og beder?
JA, det gør vi, eller det gør vi også. Vi mødes som sagt hver onsdag kl. 19:00 – 21:30, nogen gange mødes vi endda og spiser sammen. Om onsdagen mødes vi og laver forskellige ting. Aftenen kan enten indeholde besøg af en udefra, der holder et foredrag over et emne eller en tekst fra bibelen. Vi kan også mødes og synge sammen og dele liv og tro med hinanden eller noget helt tredje.
Det, der skaber rammen for vores aftner, er tre elementer, som vi i Odense IMU, har valgt at fokusere på. De tre elementer er: “Bøn”, “Bibel” og “Brotherhood”, da vi mener, at disse elementer kan være grobund for et sundt og stærkt kristent fællesskab.

Er IMU i Odense noget for mig?
Det ved du måske ikke, men uanset om du synes det med bibelen er mega fedt, lidt nyt og spændende eller total langhåret, så er der plads til dig her i IMU’en.
Hvis nu det her virker lidt for skørt og mærkeligt, eller du bare gerne vil vide mere, så skal du være mere end velkommen til kontakte os, enten på imu(a)odenseim.dk eller til vores formand på mobil 61318723. Hvis du bare er klar til at hoppe ud i det, så kan du tjekke vores program ud her.

Persondatapolitik for håndtering af persondata i Odense IMU.

Vi glæder os til at møde dig.
Mvh Odense IMU

Du kan også finde IMU på Facebook