Persondatalov

Lov om beskyttelse af persondata

25. maj 2018 trådte en ny EU lov i kraft, der skal sikre, at ingen er registreret uønsket. Som forening skal Indre Mission i Odense også overholde denne lov.

Vi skal oplyse om, at vi i Indre Mission i Odense har to steder, vi registrerer oplysninger.

Her på vores hjemmeside har vi et lukket forum, der hedder brugerside. Her er der et adresseregister. Dette adresseregister kan man selv oprette sig i, ligesom man selv kan redigere de oplysninger, der ligger på siden.

For at få adgang til siden kræver det, at man har et login og en kode. Der er mulighed for at uploade et billede til sin brugerside, ligesom man kan vælge at skrive sin fødselsdato. Derudover indeholder siden oplysninger om navn, adresse, telefonnummer og evt. email adresse. Alle, der har oprettet sig med login og kode, kan bruge dette kartotek til at finde eksempelvis telefonnummer på andre, der er oprettet på siden.

Nogen af dem, der er oprettet i adresseregistret, er oprettet centralt. Ved fusionen af Bethania og Tabor i 2014, blev fællesskabernes gamle adresselister slået sammen og lagt ind i adresseregistret. Vi bruger dette adresseregister til at fremstille adresselabels i forbindelse med udsendelse af kuverter med program og lignende. Derfor vil man ikke få kuvert med program fremover, hvis man vælger at få slettet sin bruger på hjemmesiden.

Desuden har vi en liste med mailadresser på dem, der har tilmeldt sig vores nyhedsbrev. Vi bruger gratistjenesten mailchimp.com til at fremstille og udsende månedligt nyhedsbrev til alle på denne liste.

Ønsker du at få oplyst, hvad der er registreret om dig på adresselisten, eller ønsker du at tilbagekalde oplysninger (eksempelvis fødselsdato eller billede), kan du selv gøre dette med dit login. Også for nyhedsbrevet gælder det, at du har ret til at få oplyst, hvad vi har registreret (din mailadresse – og dit navn, hvis du selv har opgivet dette i forbindelse med tilmelding), og du har ret til at blive slettet fra maillisten. Ønsker du oplysninger og/eller sletning, kan du kontakte em(a)ddv36.dk.

Mvh bestyrelsen for Indre Mission i Odense